Gemeenten willen en moeten hun aandeel leveren in de opvang van de mensen, voornamelijk vrouwen en kinderen uit Oekraïne. De urgente vraag naar modulaire huisvesting is ook aan ons niet voorbij gegaan.

Het gaat om opvang voor mensen die door de verschrikkelijke oorlog in hun thuisland tegen hun wil huis, haard en gezin moesten en moeten achterlaten. Daartoe worden momenteel de voorbereidingen getroffen. Momenteel werken we samen met onze nationale en internationale (bouw)partners al aan diverse oplossingen en projecten om de vraag naar tijdelijke huisvesting zo snel mogelijk in te vullen. Hopelijk zijn we zo samen in staat om voor deze mensen op korte termijn een veilig thuis te realiseren.

Kant-en-klare modulaire concepten

We beschikken momenteel al over een aantal kant-en-klare modulaire concepten die we snel kunnen produceren. Uiteraard zijn deze verplaatsbare gebouwen gebaseerd op ons circulaire bouwsysteem ‘Green Structures’ met de daarbij behorende voordelen, zoals bekend.

Tenslotte hadden wij onlangs onze productiecapaciteit al fors opgeschaald waardoor we op korte termijn een substantiële bijdrage kunnen leveren om de acute vraag naar modulaire huisvesting in te vullen. 

Meer weten?

Meer weten of heeft u een concrete (aan)vraag? Maak dan snel een afspraak met Frances Swets. Wij denken en bouwen graag mee en maken het samen met overheden, ontwikkelaars en bouwers haalbaar!

Terug naar nieuws