Special projects

Renewbuilding ontwikkelt, produceert en monteert circulaire casco’s voor projecten die afwijken van de seriematige woningbouw. Wij noemen deze projecten: special projects. Ze zijn bijzonder door hun complexiteit of vernieuwende bouwtechniek.

Voor dit soort opgaves zit we veelal vroeg aan tafel en werken we vaak in bouwteamverband. Wij delen onze kennis graag. Alleen dan kunnen we meer impact maken en de snelheid in de omslag naar een CO2-neutrale bouw verhogen. Renewbuilding werkt met professionals en partners die de bouwwereld door en door kennen en weten waar de risico’s liggen. Wij kijken graag mee om de Green Structures op een slimme manier in te voegen in uw bouwproces. Renewbuilding is aanjager, verbinder en ontdekker, met als belangrijkste drijfveer samen betekenisvol te ondernemen. Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Meedenken in houtconstructies

In de utiliteitsbouw staat Renewbuilding bekend om het meedenken in speciale houtconstructies. Dit zal niet in alle gevallen gaan om een gevel-vullende oplossing. Ook Cross Laminated Timber (kruislaaghout) constructies behoren tot de mogelijkheden. Dit zijn gedroogde (naald)houtplanken die worden voorgesorteerd en onder hoge druk kruislings aan elkaar gelijmd. Wij kunnen deze CLT-constructies zowel leveren als monteren.

Hout als de natuurlijke oplossing

Renewbuilding ontwikkelt prefab circulaire casco’s op maat. Elke project is anders maar altijd terug te brengen tot de kern, bouwen met hout.

Samen impact maken

De wereld en de bouwketen veranderen is niet eenvoudig, dat beseffen we ons. Het vraagt initiatief, visie, draagvlak, vertrouwen en leiderschap. Wij durven te beweren dat wij het mogelijk maken dat iedereen gezond kan wonen en werken. Renewbuilding doet dit door de bouw vanuit een onafhankelijke positie Green Structures te bieden. Kwalitatief, hoogwaardig en in elke gewenste opzet. Zij vormen een prima basis voor biobased circulaire special projects. Wij willen met onze bevlogenheid en originele aanpak uw partner zijn in de bouw. Zo maken we samen impact op weg naar een CO2-neutrale bouw.

Meer weten over onze Green Structures voor special projects?

Neem contact op
Wij bouwen aan een groene wereld