Partners

Bouwen doe je niet alleen, dat is nog nooit zo geweest en dat zal ook nooit zo zijn. Bouwen is samenwerken. Wij hebben een aantal partners aan ons verbonden die overtuigd zijn van de urgentie tot een omslag in de bouw. Zij vinden het geweldig om bij te dragen aan het maken van impact als het gaat om CO2-reductie in de hele bouwketen. Zij helpen ons voortdurend om de laatste stand der techniek te verwerken in onze Green Structures.

Hieronder stellen we een aantal partners aan u voor:

Bouwnext: oog voor samenhang!

BouwNext ontwerpt en ontwikkelt duurzame huisvesting op een integrale manier. Met een bouwinformatiemodel (BIM) integreren wij klantwensen, duurzaamheid en systeemdenken. Daarbij waarborgen we deelname en gelijkwaardige inbreng van alle bouwpartijen. Die aanpak levert meer en creatieve oplossingen op en maakt beter doordachte keuzes mogelijk. De klimaatverandering vraagt om omdenken. Het gaat niet meer over de investering maar om de totale kosten van begin tot eind. Samen maken we dan ook gebouwen die voldoen aan de bouwtechnische eisen, in minder tijd, met minder fouten en met minder kosten over de gehele looptijd.

Greentogether

Greentogether is een platform van partijen die ieder met een eigen expertise, één gezamenlijk doel hebben: bouwen aan een betere, groene wereld. Greentogether maakt zijn visie concreet door projecten te ontwikkelen met ecologische modelwoningen en bedrijfsgebouwen. Deze hebben een gezond woon- en werkklimaat en een kleine voetafdruk op de aarde.
www.greentogether.nl

Sweco

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de duurzame samenlevingen en de steden van de toekomst. Dat doen we door gekwalificeerde diensten te leveren op het gebied van ingenieursadvies en architectuur.
www.sweco.nl

Triodos Bank

Steeds meer mensen en organisaties kiezen voor bankieren bij Triodos Bank, een van de meest duurzame banken ter wereld. Al ruim 700.000 klanten zijn onderdeel van onze positieve beweging. Zij zijn er, net als wij, van overtuigd dat geld veranderkracht heeft.
www.triodos.nl

Wij bouwen aan een groene wereld