Woningbouw

De woningvoorraad is schaars, de stikstofgraad is hoog. Tijd dus voor innovatie. Met onze Green Structures bieden we een kant- en klare oplossing met een kleine voetafdruk voor woningbouw en projectontwikkeling. 

Renewbuilding ontwikkelt, produceert en monteert circulaire casco’s voor elke bouwondernemer. Daarmee zijn in relatief korte tijd woningen te realiseren, die biobased zijn en van hoge kwaliteit. Green Structures vormen daarmee een belangrijke basis voor woningen in een circulaire economie. Ze maken snelle, schone en duurzame bouw mogelijk door uitsluitend gebruik van natuurlijke materialen, lichte bouwmachines en weinig transportbewegingen op de bouwplaats. Daarbij zijn alle materialen van de Green Structures later ook in een nieuwe toepassing te gebruiken. Ze zijn dus volledig remontabel.

Luchtdicht en dampopen woningbouw

In de woningbouw verzorgen wij met onze Green Structures het gehele casco vanaf de begane grondvloer tot en met het dak. Wij voeren een blowerdoortest uit en tonen aan dat de woning luchtdicht en dampopen is zoals afgesproken. Een heerlijk woonklimaat is het prettige resultaat.

Houtsysteembouw

Green Structures van Renewbuilding worden geïsoleerd met gezonde alternatieven voor glas- en steenwol, namelijk hout(wol) en cellulose. Wij bouwen damp-open, maar wel luchtdicht. Dat vraagt een uitgekiende engineering, productie en montage, die wij graag voor u doen. Lees op onze website meer over hoe wij ontwikkelen, produceren en monteren.

Door het onafhankelijk ontwikkelen van Green Structures voor seriematige woningbouw, maakt Renewbuilding zijn visie concreet om te komen tot een CO2-neutrale bouwketen. Grootschalig gezond wonen komt zo binnen handbereik van een breed publiek.

Meer weten over onze Green Structures voor de woningbouw?

Neem contact op
Wij bouwen aan een groene wereld