Kwaliteit

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze Green Structures. Renewbuilding werkt samen met productiepartners die KOMO-gecertificeerd zijn. KOMO staat voor objectief vastgestelde kwaliteit voor bouw en infra. In het belang van onze planeet is het niet meer dan logisch dat we enkel duurzaam geproduceerd hout uit gecertificeerde bossen gebruiken. Onze partners die de circulaire casco’s produceren doen dat onder FSC-, PEFC- of STIP-certificaten. Certificeringen die laten zien dat je duurzaam en sociaal bosbeheren, ondernemen en inkopen serieus neemt.

Verder dan het Bouwbesluit

We gaan verder dan wat het Bouwbesluit voorschrijft. Wij vinden een goede procesbeschrijving en kwaliteitsbewaking in en buiten de fabriek belangrijk. Zo werken we samen met onze partners continu aan procesoptimalisatie.

Tenslotte benadrukken we dat de toepassing van onze circulaire casco’s zeer positief bijdraagt aan de eisen van BENG. BENG (bijna-energieneutrale gebouwen) omvat de energieprestatie-eisen voor nieuwe gebouwen in Nederland. Alle vergunningsaanvragen voor nieuwbouw moeten vanaf januari 2021 voldoen aan de BENG-eisen. Hier voldoen wij vanzelfsprekend aan.

Wij bouwen aan een groene wereld