Monteren

Renewbuilding engineert, produceert en monteert de biobased casco’s. Wij noemen dat Green Structures. Biobased dampopen bouwen behoort op dit moment nog niet tot de standaard. Om zeker te weten dat de situatie in het werk overeenkomt met de geplande bouwwijze, monteert Renewbuilding de circulaire casco’s zelf.

Zodra de begane grondvloer is gelegd, komen wij de casco’s monteren. De woningen zijn na montage wind- en waterdicht. Wij voeren dan een blowerdoortest uit en overhandigen het certificaat aan de aannemer. Als de Wet Kwaliteitsborging bouw haar intrede doet, is er dus afdoende bewijs dat de woning getest is en voldoet aan de gestelde eisen. Wij laten niets aan het toeval over.

Efficiënt biobased bouwen

Renewbuilding vindt dat biobased bouwen ook efficiënt moet. Alleen zo krijgen we de bouwketen CO2-neutraal en maken we ecologisch wonen en werken voor iedereen bereikbaar. Wij zien in het gebruik van natuurlijke materialen grote kansen. De groei van deze materialen vraagt CO2 en de toepassing in de bouw zorgt voor CO2-opslag. Wij ondersteunen in efficiënt biobased bouwen, zonder verlies van kwaliteit. Met onze prefab Green Structures gaan wij verder dan het Bouwbesluit voorschrijft. Dat winnen we terug door efficiëntie op de bouwplaats en een uitgekiend productieproces op onze duurzame productielocaties.

Meer weten over onze gecertificeerde montage en efficiënte plaatsing?

Neem contact op
Wij bouwen aan een groene wereld