Bouwbedrijven plaatsen de fundatie. Renewbuilding engineert, produceert en monteert de ecologische casco’s. Wij noemen dat Green Structures.

Wij faciliteren de bouw met ecologische wand-, dak- en vloerelementen, die we als volledig circulair casco plaatsen. Het bouwbedrijf, van wie wij toeleverancier zijn, kan daarna de afbouw en afwerking realiseren. Voor wat betreft de Green Structures zijn engineering en productie onlosmakelijk verbonden. Wij willen dat alles klopt.

Remontabele bouwprojecten

Met onze Green Structures kunt u vanaf nu bouwprojecten aanbieden die ‘remontabel’ zijn. Dat betekent dat alle elementen en modules later ook in een nieuwe toepassing zijn te gebruiken. Al onze modules hebben een chip en bestaan alleen uit natuurlijke materialen. Daardoor zijn ze herbruikbaar. We verminderen daarbij samen de afvalstroom, putten grondstoffen niet uit en denken aan de generatie na ons.

Renewbuilding vindt dat ecologisch bouwen ook efficiënt moet. Alleen zo krijgen we de bouwketen CO2-neutraal en maken we ecologisch wonen voor iedereen bereikbaar. Wij ondersteunen in efficiënt ecologisch bouwen, zonder verlies van kwaliteit. Met onze prefab Green Structures gaan wij verder dan het Bouwbesluit voorschrijft. Dat winnen we terug door efficiëntie op de bouwplaats en een uitgekiend productieproces in onze duurzaam gecertificeerde fabriek. Onze ecologische elementen voldoen ruimschoots aan de wettelijke eisen. Denk aan brandveiligheid en isolatiewaarden (Rc-, Lambda- U- en K-waarden). Deze waarden zeggen iets over de totale isolatie, de geleiding van het materiaal en het soort isolatiemateriaal dat gebruikt is. De door ons ontwikkelde ecologische wand-, dak- en vloerelementen voldoen aan alle certificeringen en de productaansprakelijkheid is hierdoor geregeld.

Meer weten over onze gecertificeerde montage en efficiënte plaatsing?

Neem contact op
Wij bouwen aan een groene wereld