De Green Structures van Renewbuilding zijn uniek in hun verschijning. Vandaar dat wij zelf de casco’s ontwikkelen en engineeren.

Daar mag u ons ook op aanspreken. We bouwen damp-open en luchtdicht, alleen met natuurlijke materialen. Wij engineeren op basis van uw tekening. Wij werken daarbij volgens de BIM werkmethodiek. Dat is een 3D Bouw Informatie Model (BIM). Via het BIM-model registeren we van meet af aan alle materialen en werken we integraal samen. De modules krijgen een chip mee, waardoor deze altijd traceerbaar zijn. We maken samen met u circulair bouwen aantoonbaar.

BENG-eisen

Goede dataregistratie en hiermee calculeren en engineeren helpt ook bij continue kwaliteitsverbetering. Dit heeft direct een lagere doorlooptijd en kostprijs tot gevolg. De ecologische casco’s (Green Structures) die wij ontwikkelen en engineeren voldoen aan de eisen van BENG. BENG (bijna-energieneutrale gebouwen) omvat de energieprestatie-eisen voor nieuwe gebouwen in Nederland. Met de ecologische casco’s van Renewbuilding voldoet u bij  vergunningsaanvragen voor woningbouw en utiliteitsbouw aan de BENG-eisen (per 1 januari 2021 verplicht).

Meer weten over onze unieke engineering en ontwikkeling?

Neem contact op
Wij bouwen aan een groene wereld